Web Analytics Made Easy - Statcounter

در حالی که یک روزنامه اسرائیلی شیوع مجدد ویروس کرونا و جنگ قریب الوقوع با نوار غزه را مهم ترین چالش‌های کابینه جدید اسرائیل عنوان کرده، یک روزنامه دیگر عبری زبان از جنگ داخلی در جامعه اسرائیل به عنوان نماد فروپاشی آن سخن به میان آورده است. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم روزنامه یدیعوت آحارانوت در شماره امروز جمعه خود با اشاره به عبور شمار مبتلایان در اسرائیل از مرز 200 نفر در روز اعلام کرد، امروز اسرائیل (به رغم واکسیناسیون گسترده) مجددا به سوی یک پیک دیگر از شیوع ویروس کرونا پیش می رود و این خطر به شدت اسرائیل را تهدید می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در همین راستا همچنین در اسرائیل اعلام شد در پی افزایش مجدد موارد ابتلا به کرونا در فلسطین اشغالی، وزارت بهداشت رژیم صهیونیستی اعلام کرد که از امروز جمعه استفاد از ماسک در اماکن سربسته ضروری خواهد بود.

این نظر مورد تایید یادداشت نویس روزنامه هاآرتص هم قرار گرفته و تاکید می‌کند، با وجود آن که بنت تنها یک هفته از حضورش در نخست وزیری می‌گذرد اما مشکلاتی فراتر از مشکلات بنیامین نتانیاهو را بر دوش خود احساس می‌کند که یکی از آنها شیوع مجدد و به رغم واکسیناسیون ویروس کرونا است.

به نوشته این روزنامه عبری زبان، بنت در حالی با این مشکل دست به گریبان شده است که هفته آینده ( یکشنبه آینده) باید اولین درخواست استیضاح از سوی ارتدوکس‌ها را هم پشت سر بگذارد و در شرایطی که طی این مدت هیچ یک از جریان‌های افراطی اسرائیل را از خود نرنجانیده اما باید با اولین استیضاح خود مواجه شود.

از سوی دیگر کارولینا لاندسمن در یادداشتی که در همین روزنامه منتشر شد به بنت هشدار داد خود را برای یک جنگ داخلی در جامعه اسرائیل آماده کند.

به اعتراف این روزنامه نگار اسرائیلی، از این پس دیگر نمی‌توان باتوم افراد پلیس را از روند کلی کشمکش اسرائیلی فلسطینی جدا کرد.

او می‌افزاید: این باتوم‌ها باید برای تظاهرات آینده‌ای که در مقابل مقر اقامت نخست وزیر در بالفور ( بعد از نقل مکان بنت به آنجا) یا تندروهای یهودی که حاضر نیستند توجهی به شیوه نامه‌های بهداشتی مقابله با ویروس کرونا داشته باشند و از همه مهم‌تر برای کوبیدن آن بر سر فلسطینیان با هدف اجرای قانون و نظام یهودی بر آنها، حاضر و مهیا باشند و در این رابطه هرگز نباید اجازه بدهیم در حالی که حتی برای یک لحظه هم نباید تصور کنیم چنین مسئله ای در چارچوب خشونت‌های پلیس علیه مردم قرار می‌گیرید!

به اعتراف این رسانه، در انتفاضه اول باتوم‌های پلیس اسرائیل به نمادی برای سرکوب مبدل شد و اگر در طرف فلسطینی، سنگ نماد انتفاضه فلسطینیان محسوب می‌شد، باتوم هم نماد طرف اسرائیلی به شمار می‌رود.

در ادامه هم آمده است: امروز هم بعد از شعله ور شدن درگیری در مناطق و شهر‌های عرب نشین و نیز شهرهای مختلط که در نقاط مختلف اسرائیل با جمعیت بالای عربی هستند، که در عملیات "نگهبان دیوار" (سیف القدس) شاهد آن بودیم که به نقطه اوج خود رسید، این نماد مجددا وارد صحنه شده است.

نویسنده همچنین با اشاره به دستور العمل صادر شده توسط رئیس پلیس رژیم اسرائیل در رابطه با کاهش محدودیت‌ها برای استفاده و به کارگیری باتوم نوشت: این اقدام وی ما را به یاد دستور «اسحق رابین» وزیر جنگ وقت اسرائیل در دوره انتفاضه می‌اندازد که به نظامیان اجازه داد دست و پای فلسطینیان را بشکنند.

در بخش دیگری از این یادداشت آمده است: اسرائیل هم خود می‌داند که باید به مقابله با چنین وضعیتی بپردازد همین امر باعث شد تا اخیرا با خرید فوری ابزارهای ضد شورش موافقت شود، در این چارچوب قرار است زرادخانه پلیس فورا به بمب‌های صوتی، بمب‌های اشک آور و گلوله های کائوچویی مجهز شود.

پلیس همچنین قرار است بخشی از نیروهای خود را که در کرانه باختری مستقر هستند را به داخل مناطق (1948) منتقل کند.

امروز پلیس اسرائیل واقعا خود را برای یک جنگ تمام عیار آماده می‌کند اما تنها جنگی که ما در افق می‌بینیم جنگی است که اصطلاحا به آن جنگ داخلی و خانگی اطلاق می‌شود و معنای آن وقوع شورش‌های بزرگ در شهرهای عربی و مختلط است.

امروز جبهه داخلی اسرائیل هم خود را برای یک جنگ بزرگ آماده می‌کند، جنگی که به طور حتم باتوم‌های پلیس کفاف آن را نخواهد داد، این جنگ احتمالا همزمان با دور بعدی درگیری با نوار غزه آغاز خواهد شد و ما در حالی خود را برای مقابله با شورش‌های داخلی آماده می‌کنیم که هنوز مشخص نیست کرانه باختری چه واکنشی نسبت به درگیری جدید خواهد داشت.

این نویسنده با اعتراف به حفظ روحیه مبارزه با اشغالگری در میان عرب‌های 1948 نوشت، تجربه نشان داده است که نه وعده اختصاص بودجه و نه وعیدهای سرکوب و خشونت هیچ یک نمی‌توانند روحیه اسرائیلی را در کالبد جامعه عرب‌ها (فلسطینیان 1948) بدمند، ما قادر نیستیم احساس تحت اشغال بودن را از آنها بگیریم، پس باید گفت محال است نفتالی بنت بتواند از انجام این رویارویی بگریزد.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: ۸ ۴۲ درصد ۳ ۴۶ درصد ویروس کرونا جنگ داخلی برای یک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۴۹۲۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نشست کابینه جنگ اسرائیل برای حمله به رفح

بین الملل تابناک: جنگ غزه در شرایطی وارد دویست و دومین روز خود شده است که پس از پایان توافق آتش بس بین حماس و اسرائیل، حملات رژیم صهیونیستی علیه مردم غزه آغاز شده و همچنان ادامه دارد و دورنمای مشخصی برای پایان جنگ وجود ندارد. 

نشست کابینه جنگ اسرائیل برای حمله به رفح

منابع خبری از آغاز نشست کابینه جنگ رژیم صهیونیستی برای بررسی حمله احتمالی به رفح خبر دادند.

خبرنگار الجزیره گزارش داد که این نشست درباره بررسی آخرین تحولات توافق تبادل‌اسرا و حمله احتمالی نظامی به رفح است.

طی چند روز گذشته رژیم صهیونیستی نظامیان خود را به حالت آماده‌باش درآورده‌ تا حمله زمینی گسترده به رفح را آغاز کند. با گذشت ۲۰۰ روز از جنگ، حملات هوایی و بمباران‌ها تشدید شده و در روزهای اخیر مناطق مسکونی رفح هدف حمله قرار گرفته‌اند.

پیش از این هم در بهمن سال گذشته شهر رفح مورد حمله رژیم صهیونیستی قرار گرفته بود و در آن زمان رژیم صهیونیستی با انتقاد شدید بسیاری از کشورها مواجه شده بود؛ کما اینکه در گزارش‌های خبری آمده مصر تهدید کرده در صورت حمله زمینی اسرائیل به رفح، از پیمان کمپ دیوید خارج خواهد شد.

نتانیاهو همواره برای نابودی حماس، حمله به رفح را جزو ضروریات دانسته و مدعی است که سران حماس و شهرک‌نشینان زندانی‌شده از سوی مقاومت در این شهر حضور دارند.

حمله پهپادی رژیم صهیونیستی علیه فلسطینیان در شمال رفح

 منابع فلسطینی اعلام کردند که پهپادهای رژیم صهیونیستی، گروهی از فلسطینیان را در منطقه «الحشاشین» در شمال غرب رفح، هدف قرار دادند که بر اثر این حمله، شماری شهید شدند.

 با گذشت بیش از دویست روز از جنگ علیه نوار غزه همچنان حملات ددمنشانه رژیم صهیونیستی به بخش های مختلف این منطقه ادامه دارد که بر اثر این حملات، شماری شهید و زخمی شده اند.

پایگاه العهد نوشت: جنگنده های رژیم صهیونیستی امروز (پنجشنبه) نیز مناطقی از نوار غزه را بمباران کردند.

این جنگنده های رژیم صهیونیستی شهر رفح در جنوب نوار غزه را در یک نوبت بمباران کردند و مناطق «الفخاری» در جنوب شرق خان یونس در جنوب نوار غزه هم از سوی اشغالگران هدف قرار گرفت.

منابع فلسطینی همچنین از حملات هوایی و توپخانه ای رژیم صهیونیستی به منطقه الزیتون در جنوب شهر غزه خبر دادند.

همزمان این منابع به ویرانی هایی اشاره کردند که اشغالگران در خان یونس ایجاد کرده اند.

از سوی دیگر منابع خبری از درگیری های شدیدی خبر دادند که میان رزمندگان مقاومت فلسطین و نظامیان رژیم صهیونیستی در اردوگاه النصیرات در مرکز نوار غزه جریان دارد.

رزمندگان مقاومت در برخی مناطق نوار غزه از جمله شمال اردوگاه النصیرات و محله الزیتون در غزه وارد درگیری‌های شدیدی با اشغالگران صهیونیست شدند.

تداوم یورش نظامیان رژیم صهیونیستی به کرانه باختری

 نظامیان اشغالگر صهیونیست در ادامه اقدامات وحشیانه خود در کرانه باختری، یک نوجوان فلسطینی را به شهادت رساندند.

به گزارش فلسطین الیوم، یورش نظامیان صهیونیست به مناطق مختلف کرانه باختری امروز نیز ادامه یافت.

منابع فلسطینی اعلام کردند که در جریان یورش نظامیان صهیونیست به منطقه «عزبه الجراد» در طولکرم در کرانه باختری، یک جوان فلسطینی به شدت از ناحیه دست زخمی شد.

همچنین در جریان یورش صهیونیست های اشغالگر به روستای «برقا» در شرق رام الله، نظامیان ارتش رژیم صهیونیست اقدام به تخریب اثاثیه منازل در این روستای واقع در کرانه باختری کردند.

در شهر رام الله نیز نظامیان رژیم صهیونیستی به سمت یک جوان تیراندازی و او را زخمی کردند.

این در حالی است که نظامیان اشغالگر در جریان یورش به منطقه «الطیره» در شهر رام الله به خانواده اسیر «ایسر البرغوثی» اخطاریه تخریب منزل خانوادگی دادند.

از سوی دیگر، سازمان هلال احمر فلسطین اعلام کرد که نیروهای این سازمان یک مجروح فلسطینی را که به شدت از ناحیه سینه زخمی شده بود، به بیمارستان منتقل کردند.

همزمان منابع خبری اعلام کردند که این نوجوان که بر اثر تیراندازی نظامیان صهیونیست به شدت زخمی شده بود، به شهادت رسیده است.

به گزارش منابع محلی، «خالد عرقاوی» نوجوان فلسطینی ساکن رام الله که به ضرب گلوله نظامیان اسرائیلی زخمی شده بود، بر اثر شدت جراحات وارده به شهادت رسیده است.

جوانان فلسطینی در جریان مراسم تشییع این نوجوان، شعارهایی علیه اشغالگران سردادند.

از سوی دیگر منابع فلسطینی از یورش نظامیان صهیونیست به مسجدی در طولکرم در کرانه باختری خبر داده و اعلام کردند که مبارزان فلسطینی، اشغالگران را در جریان یورش به شهر طولکرم به گلوله بستند.

اخبار دیگر حاکی است که اشغالگران یک فلسطینی به نام «یحیی السید» را پس از اقامه نماز صبح در جریان یورش به طولکرم بازداشت کردند.

 

 

دیگر خبرها

  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • ندای آزادی
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • خودروی وزیر کابینه جنگی نتانیاهو واژگون شد
  • تصاویر به کمین افتادن یک کاروان ارتش اسرائیل توسط حزب‌الله | ویدئو
  • شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود
  • سندرز به نتانیاهو: گفتن کشتار ۳۴۰۰۰ فلسطینی، یهودستیزی نیست
  • نشست کابینه جنگ اسرائیل برای حمله به رفح
  • به جای افتادن در چرخه باطل اخاذی و باج گیری به کارآگاهان پلیس اعتماد کنید!
  • روز ۲۰۲ طوفان‌الاقصی| نشست کابینه جنگ برای حمله به رفح