Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش افکارنیوز،

در درگیری میان معترضان به نژادپرستی و پلیس در شهر شیکاگو ایالت ایلینویز آمریکا، ۱۲ نفر بازداشت شدند.

اخبار بین الملل-بر این اساس،پلیس آمریکا در درگیری با معترضانی که قصد داشتند مجسمه کریستف کلمب را در گرانت پارک واقع در مرکز شهر شیکاگو پایین بکشند، از باتوم برای کتک زدن تجمع کنندگان استفاده و دست کم ۱۲ نفر را بازداشت کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این درگیری پس از آن روی داد که دست کم هزار نفر در پی شرکت در تجمعی در حمایت از سیاه پوستان و بومیان، قصد داشتند این مجسمه را واژگون کنند، ولی موفق نشدند. پلیس اعلام کرد ۱۸ مامور در این درگیری زخمی و دست کم ۱۲ نفر دستگیر شدند. چهار معترض نیز در این درگیری زخمی شدند.

گروهی از مقامات منتخب در بیانیه‌ای اعلام کردند: "ما تصمیم شهردار لوری لایتفوت Lori Lightfoot را در فرستادن نیرو‌های پلیس شیکاگو برای کتک زدن، دستگیر کردن و ترساندن تظاهرکنندگان و خبرنگارانی که در گرانت پارک تجمع کردند، به صراحت محکوم می‌کنیم".

معترضان در سراسر آمریکا خواهان برچیده شدن مجسمه‌های کلمب هستند و می‌گویند این کاوشگر ایتالیایی مسئول نسل کشی و استثمار بومیان قاره آمریکا است. مجسمه‌های کلمب همچنین در شهر‌هایی همچون میامی، ریچموند، ویرجینیا، سن پال، مینه سوتا و بوستون سرنگون شده یا آسیب دیده است.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: نژادپرستی پلیس آمریکا نژادپرستی آمریکا تظاهرات ترامپ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۷۸۱۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرکوب اعتراضات دانشجویی حامیان فلسطین در دانشگاه های آمریکا با گارد ملی  (+عکس)

دانشگاه های آمریکا دیروز (چهارشنبه) صحنه تظاهرات گسترده دانشجویان و اساتید در حمایت از غزه و اعتراض به ارتکاب جنایات جنگی اسراییل علیه فلسطینی ها بود و همزمان پلیس و مقامات ایالتی در اقداماتی هماهنگ تلاش کردند با دستگیری های گسترده و تهدید به اخراج دانشجویان، کمپ های تحصن دانشجویان را در دانشگاه هایی چون تگزاس، کلمبیا و کالیفرنیا برچینند.

به گزارش عصرایران به نقل از نیویورک تایمز، موجی از اعتراضات طرفداران فلسطین در روز چهارشنبه با تجمع دانشجویان در دانشگاه‌های سراسر آمریکا که در برخی موارد با سرکوب پلیس مواجه شدند، گسترش یافته و تشدید شد.

مدیران دانشگاه از تگزاس تا کالیفرنیا برای پاکسازی معترضان و برچیدن اردوگاه‌های تحصن اعتراضی در دانشگاه‌های خود مانند دانشگاه کلمبیا به نیروهای پلیس متوسل شدند و پلیس هم تنها در دانشگاه تگزاس در شهر آستن بیش از 100 نفر از دانشجویان و از جمله یک عکاس خبری را با خشونت دستگیر کرد.

در همان زمان، اعتراضات جدید در مکان هایی مانند پیتسبورگ و سن آنتونیو ادامه یافت. دانشجویان در همبستگی با اعتراضات دانشجویی دانشگاه کلمبیا موج جدیدی از اعتراضات دانشجویی ضداسراییلی را در دانشگاه های آمریکا کلید زده اند.

معترضان در چندین دانشگاه گفتند که خواسته های آنها شامل واگذاری دانشگاه هایشان از شرکت های مرتبط با کمپین نظامی اسرائیل در غزه، افشای این سرمایه گذاری ها و به رسمیت شناختن ادامه حق اعتراض بدون مجازات است.

تظاهرات حتی به دانشگاه های خارج از ایالات متحده نیز تسری یافت و دانشجویان در پردیس‌های دانشگاهی در قاهره، پاریس و سیدنی استرالیا گرد هم آمدند تا از فلسطینی‌ها حمایت کنند.

همزمان با ظهور اعتراضات جدید، "مایک جانسون" رئیس جمهوریخواه مجلس نمایندگان آمریکا، روز چهارشنبه (دیروز) از دانشگاه کلمبیا در نیویورک بازدید کرد، جایی که مقامات دانشگاه به دنبال مذاکره با رهبران معترض برای پایان دادن به اردوگاه حدود 80 چادری بودند که هنوز در چمن مرکزی دانشگاه برپاست.

جانسون در سخنانی در دانشگاه کلمبیا گفت، "نعمت شفیق" رئیس دانشگاه اگر نتواند فورا اوضاع را تحت کنترل درآورد، باید استعفا کند و او را "مدیری ناتوان" خواند که نتوانسته امنیت دانشجویان یهودی را تضمین کند.

او همچنین تهدید کرد که ممکن است زمان مناسبی برای فراخوانی گارد ملی وجود داشته باشد و اگر دانشگاه ها نتوانند تظاهرات را تحت کنترل داشته باشند، کنگره باید لغو بودجه فدرال آنها را بررسی کند.

قانونگذاران جمهوری خواه، ماه هاست که مدیران دانشگاه های آمریکا را متهم کرده اند که برای محافظت از دانشجویان یهودی در محوطه دانشگاه ها به اندازه کافی تلاش نمی کنند.

 جالب اینکه بسیاری از معترضان دانشجویی خود یهودی تبارند و مساله اعتراضات به هیچ وجه ارتباطی با دین یهودیت ندارد و معترضان مخالف جنایات جنگی اسرائیل و حق بقای فلسطینی ها در نوار غزه هستند.

یکی از بزرگ‌ترین تظاهرات‌های دانشجویی روز چهارشنبه در دانشگاه تگزاس بود، جایی که ده‌ها افسر پلیس، با تجهیزات ضد شورش و برخی از آنها سوار بر اسب، راه معترضان را در دانشگاه دولتی برتر این ایالت، مسدود کردند. در جریان درگیری های دیروز در دانشگاه تگزاس بیش از 100 دانشجو و یک عکاس خبری با خشونت بیش از حد پلیس بازداشت شده اند.

"گرگ ابوت" فرماندار تگزاس دیروز در توییتی در شبکه اجتماعی "ایکس" تهدید کرد که دستگیری ها تا زمانی که معترضان متفرق نشوند ادامه خواهد داشت. او نوشت: " این معترضان جایشان در زندان است. دانشجویانی که در هر کالج یا دانشگاه دولتی در تگزاس به اعتراضات پر از نفرت و یهودستیزی می‌پیوندند، باید اخراج شوند."

 

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: فشار کنگره برای عزل روسای 3 دانشگاه آمریکا به خاطر اعتراضات ضداسراییلی دانشجویان گسترش اعتراضات دانشجویی در آمریکا (فیلم) غلیان جنبش ضداسراییل در دانشگاه های آمریکا

دیگر خبرها

  • بازداشت ها در جنبش دانشجویی حامی فلسطین در آمریکا به روایت آمار
  • اعتراضات به جنگ علیه غزه از دانشگاه های آمریکا به فرانسه و آلمان رسید
  • سیل انتقادها به رئیس دانشگاه کلمبیا به دلیل سرکوب معترضان
  • موج حمایت از غزه در آمریکا به راه افتاد/ گسترش اعتراضات و بازداشت گسترده اساتید و دانشجویان
  • تظاهرات‌های دانشجویی ضداسرائیلی به دانشگاه‌های کانادا رسید
  • دستگیری بیش از ۱۰۰ دانشجوی دانشگاه امرسون؛ حذف تصاویر حمله پلیس آمریکا به دانشجویان
  • تداوم خشونت پلیس آمریکا با دانشجویان و بازداشت دو استاد دانشگاه  
  • تداوم خشونت پلیس آمریکا با دانشجویان و بازداشت دو استاد  
  • تحصن حامیان فلسطینی‌ها در دانشگاه‌های آمریکا؛ دانشجویان چه می‌خواهند؟
  • سرکوب اعتراضات دانشجویی حامیان فلسطین در دانشگاه های آمریکا با گارد ملی  (+عکس)